Tämän päivän yhdeksi suureksi haasteeksi ja kehityksen esteeksi jalkapalloseuroissa on tullut hyvien harjoitusolosuhteiden niukkuus ja puute. FC Kontu haluaa ja pystyy vastaamaan tähänkin haasteeseen.

MUUTOS

FC Kontu on muuttanut Kurkimäen hiekkakentän vihreäksi Kontu Areenaksi syksyn 2017 aikana. Kenttä kooltaan 100 x 60 metriä on päällystetty Saltex:in huippuluokan POLAR6008 MTRX tekonurmella. Kenttä varustetaan tarvittavin maalein ja kenttämerkinnöin siten, että siellä pystytään pelaamaan ison kentän, puolikkaan kentän ja nappulakentän pelejä. Viikonloppuisin siellä voidaan järjestää myös turnauksia. Kentän rakentaminen maksaa noin 250 000 euroa.

MAHDOLLISUUS ja TULEVAISUUS

Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus olla mukana tässä suuressa muutoksessa tekemässä tulevaisuutta. Muutetaan kenttä vihreäksi, vaikka neliö kerrallaan. Jo 20 euron lahjoituksella parannat seuramme harjoitus- ja peliolosuhteita sekä autat pitämään pelaajien harrastuskustannukset kohtuullisina. Osallistu valitsemalla linkistä avautuvalta virtuaalikentältä haluamasi harmaat neliöt ja muuta ne vihreiksi. Jokaisella lahjoittalla on mahdollisuus jättää nimensä tai muu tervehdys valitsemiinsa virtuaalikentän neliöihin.